Skip to main content

Mw. drs. A. Visscher

Vanaf 1996 werk ik in de gezondheidszorg. Nadat ik de HBO-V heb gedaan heb ik een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt in een algemeen ziekenhuis en daarna in enkele psychiatrische instellingen.

Aan de Universiteit Maastricht heb ik Geestelijke Gezondheidkunde gestudeerd en daarna heb ik de post-doctorale opleidingen gevolgd tot gz-psycholoog, cognitief gedragstherapeut, schematherapeut, EMDR practitioner en psychotherapeut.

Vanaf 2001 ben ik werkzaam als behandelaar binnen de GGZ. Tot 2009 heb ik full-time gewerkt in een centrum voor klinische en dagklinische behandeling; de laatste bijna 4 jaren daarvan als behandel coördinator op een klinische afdeling waar (jong)volwassenen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek werden behandeld. Ik deed daar de psychologische onderzoeken, individuele- en groepstherapieën en coördineerde het proces van aanmelding en intake tot ontslag. Daarna ben ik ambulant gaan werken in de GGZ en heb daarnaast mijn eigen praktijk uitgebreid.

Momenteel combineer ik mijn werk in mijn eigen praktijk met het werk als psychotherapeut in de ambulante, specialistische GGZ.