Mw. drs. A. Visscher

Vanaf 1996 werk ik in de gezondheidszorg. Nadat ik de HBO-V heb gedaan heb ik een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt in een algemeen ziekenhuis en daarna in enkele psychiatrische instellingen.

Aan de Universiteit Maastricht heb ik Geestelijke Gezondheidkunde gestudeerd en daarna heb ik de post-doctorale opleidingen gevolgd tot gz-psycholoog en tot cognitief gedragstherapeut. Momenteel ben ik in opleiding tot psychotherapeut.

Vanaf 2001 ben ik werkzaam als behandelaar binnen de GGZ. Tot 2009 heb ik full-time gewerkt in een centrum voor klinische en dagklinische behandeling; de laatste bijna 4 jaren daarvan als behandel coördinator op een klinische afdeling waar jongvolwassenen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek werden behandeld. Ik deed daar de psychologische onderzoeken, individuele- en groepstherapieën en coördineerde het proces van aanmelding en intake tot ontslag. Daarna ben ik ambulant gaan werken in de Specialistische GGZ en heb daarnaast mijn eigen praktijk uitgebreid.

Alle voorkomende psychische problematiek behandel ik in principe en ik ben gespecialiseerd in traumabehandeling. Naast cognitieve gedragstherapie werk ik veelal met EMDR en schematherapie. Dit laatste pas ik toe bij mensen met persoonlijkheidsproblematiek.

Ik ben geregistreerd en opgeleid als supervisor bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie en bij de Vereniging voor Schematherapie.