Skip to main content

Contactformulier

Contactformulier
Bezig met versturen

Bereikbaarheid

De praktijk is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken. Als u met eigen vervoer komt kunt u de route plannen met de routeplanner links bovenaan deze pagina. De auto kunt u parkeren tussen de bomen langs de Reigerlaan.

De praktijk ligt op loopafstand van het NS-station Lunteren. Daar zijn ook bushaltes van verschillende buslijnen. Vanaf het station loopt u naar rechts. U steekt rechtsaf de spoorlijn over en loopt dan op de Engweg. Als u net de bebouwde kom uit bent en een klein open veldje passeert, is de eerste weg rechts de Reigerlaan.

De praktijk is gevestigd in het souterrain. Vanaf de Reigerlaan neemt u het linkse pad. Dat loopt naar beneden en brengt u naar de ingang van de praktijk.

Openingstijden

De praktijk is in principe elke dinsdag en vrijdag overdag geopend van 8.30-17.00 uur.

Cliënten die in behandeling zijn kunnen mij als het nodig is mailen en op mijn werkdagen bellen. Op andere dagen, avonden, nachten, weekenden en in crisissituaties kunt u tijdens werkdagen terecht bij de eigen huisarts en daaromheen met de huisartsenpost. Zo nodig kan er op mijn werkdagen met mijn praktijk contact worden opgenomen voor overleg of anders via de mail.

Adres: Reigerlaan 4, 6741 DC Lunteren

Telefoon: 0318-701541
E-mail: info@praktijkconfido.nl
KvK-nummer: 09208618